Kuih Dangai Kelantan / Resepi Kuih Dangai Bakar Koleksi Resepi
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Nama kuih ini memang unik.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Nama kuih ini memang unik. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Nama kuih ini memang unik. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Nama kuih ini memang unik. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Nama kuih ini memang unik. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Nama kuih ini memang unik.
Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Nama kuih ini memang unik.
Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
Nama kuih ini memang unik. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Kuih Dangai Kelantan / Resepi Kuih Dangai Bakar Koleksi Resepi. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Nama kuih ini memang unik.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Nama kuih ini memang unik.
Posting Komentar untuk "Kuih Dangai Kelantan / Resepi Kuih Dangai Bakar Koleksi Resepi"